Μενού

Pedros

Προμηθευτής: Pedros Κωδικός: PDRSCHJ100ML
Ένα βιοδιασπώμενο λιπαντικό κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Η αποτελεσματικότητά του δοκιμάστηκε σε επαγγελματικές ομάδες στους φετινούς μεγάλους Γύρους αλλά και σε αγώνες με διαφορετικές συνθήκες όπως τον πολύ «υγρό» Γύρο του Quebec, αλλά και στις σκόνες του Εθνικού πρωταθλήματος των Η..
10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Λιπαντικό Pedros Go! - 100ml
Out Of Stock
Προμηθευτής: Pedros Κωδικός: PDRSGO100ML
Λιπαντικό της Pedros για στεγνές, ξηρές συνθήκες. Ιδιαίτερα «καθαρό», δεν λερώνει τα χέρια σας, βιοδιασπώμενο, με αραιή πυκνότητα για να εισέρχεται σε κάθε σημείο της αλυσίδας. Έχει σαν βάση τo λάδι canola και είναι αδιάβροχο...
10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Προμηθευτής: Pedros Κωδικός: PDRSSYNLUB120ML
Ένα λιπαντικό μεσαίου βάρους και πυκνότητας για μεγαλύτερη απόδοση και μειωμένη φθορά της αλυσίδας.Το Syn Lube ηλεκτροστατικά ''δένεi" με τους κρίκους της αλυσίδας και με την βοήθεια των πολυμερών που εμπεριέχει βοηθάει στην αποβολή της βρωμιάς.Η εξαιρετική του ικανότητα ενάντια στο νερό το καθιστά ..
10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Προμηθευτής: Pedros Κωδικός: PDRSGFIZZ1L
Η Pedro's ανάπτυξε αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον καθαριστικό για όλο το ποδήλατο.Ο δραστικός αφρός του «περικυκλώνει» το ποδήλατο και ξεπλένει βρωμιά και μουντζούρες ακόμα και μετά από την δυσκολότερή σας βόλτα ή προπόνηση.Η Pedro's δημιούργησε ένα πανίσχυρο καθαριστικό που σέβεται το περιβάλλον..
15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.10€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)