Μενού

GC-Accessoties

Προμηθευτής: GC-Accessoties Κωδικός: GCBC1G
Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων κατάλληλη για αυτοκίνητα με πορτμπαγκάζ (sedan). Διαθέτει χούφτες στις οποίες μπορεί να τοποθετηθεί ο σκελετός του ποδηλάτου για επιπλέον ευστάθεια.Πιστοποίηση και σηματοδότηση με το ειδικό σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως επιβάλλεται. Χαλύβδινος σωλήνας διαμέτρου 26mm ..
58.50€
Χωρίς ΦΠΑ:47.18€
Προμηθευτής: GC-Accessoties Κωδικός: GCBC3
Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων κατάλληλη για αυτοκίνητα HATCHBACK (κοφτό πορτμπαγκάζ) χωρίς αεροτομή.Πιστοποίηση και σηματοδότηση με το ειδικό σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως επιβάλλεται. Χαλύβδινος σωλήνας διαμέτρου 26mm και πάχους 1,5mm. Ηλεκτροστατική βαφή μαύρου χρώματος Μέγιστο βάρος μεταφοράς ..
75.50€
Χωρίς ΦΠΑ:60.89€
Προμηθευτής: GC-Accessoties Κωδικός: GCBC4
Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων κατάλληλη για αυτοκίνητα HATCHBACK (κοφτό πορτμπαγκάζ) με αεροτομή. Χωρίς ποδήλατα δίνει την δυνατότητα να κλείσει, μειώνοντας τον όγκο, αφού δεν εξέχουν τα μπράτσα της σχάρας. Επίσης αν δουλέψει από λάθος ο υαλοκαθαριστήραςδεν θα προκληθεί ζημιά.Μπορεί νατοποθετηθεί και σε..
84.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.74€
Προμηθευτής: GC-Accessoties Κωδικός: GCBC5
Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων κατάλληλη για αυτοκίνητα HATCHBACK (κοφτό πορτμπαγκάζ) με αεροτομή.  Πιστοποίηση και σηματοδότηση με το ειδικό σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως επιβάλλεται. Χαλύβδινος σωλήνας διαμέτρου 26mm και πάχους 1,5mm. Ηλεκτροστατική βαφή μαύρου χρώματος Μέγιστο βάρος μεταφο..
75.50€
Χωρίς ΦΠΑ:60.89€
Προμηθευτής: GC-Accessoties Κωδικός: GCBC7G
Η βάση μεταφοράς ποδηλάτων BC-7 τοποθετείται στην ρεζέρβα του αυτοκινήτου απ’ ευθείας επάνω στο ελαστικό χωρίς να παρεμβάλλεται οποιοδήποτε κάλυμμα. Μπορεί να μεταφέρει έως και 3 ποδήλατα ταυτόχρονα. Είναι εφοδιασμένη με δεύτερο σύστημα μεταβλητών αρθρώσεων ώστε να παρέχει την δυνατότητα να κλείνει ..
89.00€
Χωρίς ΦΠΑ:71.77€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)