Μενού

Υγρά Tubeless

Υγρά Tubeless

 

Υγρό σφραγιστικό ελαστικών Caffelatex 1L
Προ-παραγγελία
Προμηθευτής: Effetto Mariposa Κωδικός: MARICAFEX1000
Το Caffelatex είναι ένα πραγματικά καινοτόμο μονωτικό ελαστικών: το βασικό πλεονέκτημα τους έναντι στα υπάρχοντα μονωτικά ελαστικών που έχουν σαν βάση το λάτεξ είναι η περιεκτικότητα του σε έναν Foam Agent (ActiveFoam) που ενεργοποιείται με την κίνηση των τροχών. Η φυγόκεντρο δύναμη οδηγε..
30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:24.19€
Προμηθευτής: Effetto Mariposa Κωδικός: MARIEFVL1000
Το Vegetalex είναι ένα πραγματικά καινοτόμο μονωτικό ελαστικών, βιοδιασπώμενο, χωρίς καθόλου πλαστικό, φιλικό προς το περιβάλλον.  Βασικά χαρακτηριστικά Vegetalex:Είναι πολύ ανθεκτικό Προσθέτει πολύ λίγο βάρος στα ελαστικά Είναι συμβατο με την χρήση αμπούλας CO2 Είναι πολύ εύκ..
30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:24.19€
Υγρό σφραγιστικό ελαστικών JOE'S ECO 1000 cc
Προ-παραγγελία
Προμηθευτής: Joe's Κωδικός: JOESECOSEL
Το καλύτερο σφραγιστικό στην αγορά! Έχει αναπτυχθεί ειδικά για TLR / TNT tubeless ελαστικά με λεπτά πλευρικά τοιχώματα αλλά και αεροθαλάμους. Σφραγίζει αμέσως διατρήσεις στο πέλμα έως 6 χιλιοστών περισσότερο μόνιμα από οποιαδήποτε άλλη στεγανοποιητικό υλικό στην αγορά. Συνιστώμενη ποσότητα για 1 ..
32.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.81€
Προμηθευτής: Stans Κωδικός: STANSTS949ML
Το στεγανωτικό υγρό ελαστικών από το NoTubes αποτρέπει ενοχλητικές βλάβες και σφραγίζει αξιόπιστα ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο. Οι λεπτοί κρύσταλλοι επιτρέπουν σε μια τρύπα έως 6mm να σφραγιστεί αμέσως και μόνιμα Η ανθεκτικότητα του στεγανωτικού υγρού στο ελαστικό είναι 2-7 μήνες Κατασκευασμένο από ..
39.00€
Χωρίς ΦΠΑ:31.45€
Προμηθευτής: Vittoria Κωδικός: VITTTNTEVO500
Το στεγανωτικό υγρό λατέξ Pit Stop TNT Evo της Vittoria έχει αναπτυχθεί ειδικά για ελαστικά TNT, TR στα πρότυπα UST και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα...
25.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.16€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)