Μενού

Το ποδήλατο μια ζωή μια ιστορία.

Από το 1960 ξεκινά στο Ίλιον ( Νέα Λιόσια τότε) ένα μικρό μαγαζί με επωνυμία Αθανάσιος Κλαδούχος που κύρια ασχολία του ήταν η επισκευή και ενοικίαση ποδηλάτων.

Στην αρχή με πολύ λίγα μέσα αλλά με πολύ μεράκι και αγάπη για το ποδήλατο αυτό το μικρό μαγαζί έγινε σχεδόν απαραίτητο για κάθε κάτοικο όχι μόνο του Ιλίου αλλά και των όμορων περιοχών.

Το 1980 και σε ηλικία 14 ετών έρχεται σε πρώτη επαφή με το μαγαζί ο γιος του Αθανάσιου Κλαδούχου, Χάρης.
Τα χρόνια πέρασαν και η επιχείρηση αλλάζει μορφή και γίνετε Ο.Ε. έως το 1997.

Τα παλιά χέρια δίνουν την σκυτάλη σε νέο αίμα, στον Χάρη, που με το ίδιο μεράκι αλλά με περισσότερη γνώση και σύγχρονα μέσα συνεχίζει γύρο από το αντικείμενο, μέσο που λέγεται ποδήλατο.

Το 2004 και με νέο συνεργάτη τον Σταμάτη δημιουργείτε το «Ποδηλατοδρόμιο» το οποίο προσπαθεί όχι μόνο να δώσει λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κάθε ποδηλάτης, αλλά να περάσει στη νοοτροπία του Έλληνα ότι το ποδήλατο δεν είναι ένα παιχνίδι που το έχεις μικρός και μετά πάει στο περιθώριο.


Το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής, ξεγνοιασιάς και άθλησης.
Δεν θα σταματήσουμε ποτέ την αναζήτηση νέων προϊόντων και τρόπων επισκευής και συντήρησης.

Στο Ποδηλατοδρόμιο θα βρείτε εξειδικευμένο service για τα ποδήλατά σας, ανταλλακτικά για κάθε περίπτωση και προπάντων άψογη εξυπηρέτηση.

Πάντα θα είμαστε αρωγοί και εμψυχωτές σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδήλατο αλλά και σε αυτούς που το αγαπούν αλλά δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να βρουν τρόπο να δείξουν αυτή τους την αγάπη.

Αυτό αποδεικνύεται με την συμμετοχή μας σαν υποστηρικτές στον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας».


Με εκτίμηση,
Χάρης – Σταμάτης